slide0
slide1
slide2
slide3
slide4
slide5
slide6
slide7
slide8
slide9

Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz javnih izvora u 2018. godini

Kategorija: Vijesti Objavljeno 20 Veljača 2018
Napisao/la Grad-Vrbovec
Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnoga društva iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske i fondova EU u 2018. godini.
Info dani 2018. održat će se 21. i 22. veljače 2018. godine u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja  (Donje Svetice 38, Zagreb).
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama i drugim organizacijama civilnoga društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2018. godini. Program Info dana pripremljen je sukladno Godišnjem planu natječaja za 2018. godinu koji se trenutno nalazi na javnom savjetovanju i može se pronaći ovdje.
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba.
Video prijenosu moći će se pristupiti putem YouTube kanala Ureda za udruge, a adresa elektroničke pošte putem koje će zainteresirani prijavitelji izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.
Rok za prijavu je 20. veljače 2018. godine na prijavnom obrascu uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 

Opće informacije

Trg Petra Zrinskog 9
10340 Vrbovec
centrala: 01/2799-900
 
Radno vrijeme:
ponedjeljak - petak 7 - 15 h