Vijesti

KORONAVIRUS – e-PROPUSNICE

NOVO: od 6. travanja 2020. godine ne vrijede obične propusnice, već trebaju biti isključivo e-Propusnice – dakle svi poslodavci, liječnici i ostali koji su izdali obične propusnice moraju svojim zaposlenicima, pacijentima i građanima dati nove e-Propusnice (bez obzira na rok trajanja propusnice)

Pročitajte više

Komemoracija za pogubljene Vrbovčane

Predstavnici Grada Vrbovca sutra će s početkom u 10 sati položiti vijenac kod spomenika na željezničkoj stanici, povodom godišnjice pogubljenja 14 civila iz Ulice Ivana Gorana Kovačića tijekom Drugog svjetskog rata, koje je iz odmazde 27. studenoga 1943. godine strijeljala njemačka vojska.

Pozivaju se svi članovi braniteljskih udruga, građani te posebno članovi obitelji pogubljenih kako bi se prisjetili i odali počast nevino stradalim Vrbovčanima u Drugom svjetskom ratu.

33. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca

Poziv uz Dnevni red 33. sjednica GV Grada Vrbovca

Zapisnik s 31. sjednice

Zapisnik s 32. sjednice

1. Donošenje Zaključka kojim se od trgovačkog društva PLIN VRBOVEC d.o.o. ponovno traži izrada rješenja opskrbe i distribucije plina na području grada Vrbovca
Prijedlog zaključak Plin Vrbovec

 

DOPUNSKE TOČKE:

2. Donošenje Programa potpora poljoprivredi na području grada Vrbovca za razdoblje 2021. – 2024. godinu
Program potpora poljoprivredi 2021-2024

3. Donošenje Odluke o izmjeni Odluke o komunalnom doprinosu Grada Vrbovca
Odluka o izmjeni Odluke o kom. doprinosu Grada Vrbovca

4. Donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Dječjeg vrtića u Vrbovcu
Izmjene i dopune Odluke o osnivanju DV u Vrbovcu

5. Donošenje Odluke o izradi III. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Vrbovca
Odluka o izradi III. izmjena i dopuna PPU Grada Vrbovca

6. Izvješće o radu Gradonačelnika Grada Vrbovca za razdoblje siječanj – lipanj 2020. godine
Izvješće o radu Gradonačelnika za siječanj – lipanj 2020

7. Prijedlog za donošenje Odluke o razrješenju i izboru predsjednika i članova Mandatnog povjerenstva Gradskog vijeća Grada Vrbovca;
8. Prijedlog za donošenje Odluke o razrješenju i izboru predsjednika i članova Odbora za izbor i imenovanja Gradskog vijeća Grada Vrbovca;
9. Prijedlog za donošenje Odluke o razrješenju i izboru predsjednika i članova Odbora za Statut, Poslovnik i opće akte Gradskog vijeća Grada Vrbovca i
10. Prijedlog za donošenje Odluke o razrješenju i izboru predsjednika i članova Odbora za financije Gradskog vijeća Grada Vrbovca
Prijedlozi članova vijeća za promjenama članova Odbora

11. Donošenje Odluke o osnivanju Povjerenstva za utvrđivanje načina zbrinjavanja pasa lutalica na području grada Vrbovca za razbolje 2017-2019.
Odluka o osnivanju Povjerenstva za utvrđivanje načina zbrinjavanja pasa lutalica na području grada Vrbovca za razbolje 2017-2019. 

12. Donošenje Odluke o imenovanju predsjednika i članova Povjerenstva za utvrđivanje načina zbrinjavanja pasa lutalica na području grada Vrbovca za razdoblje 2017-2019.
Odluka o imenovanju predsjednika i članova Povjerenstva za utvrđivanje načina zbrinjavanja pasa lutalica na području grada Vrbovca za razdoblje 2017-2019.

Polaganje vijenaca povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Izaslanstvo Grada Vrbovca će u srijedu, 18. studenoga s početkom u 9:00 sati položiti vijenac kod spomen obilježja Hrvatska kocka u centru Vrbovca.

Pozivamo sve članove braniteljskih udruga, ostale građane te posebno obitelji poginulih vrbovečkih vitezova da se pridruže okupljanju kako bi se prisjetili i odali počast onima koji su svoje živote dali za obranu domovine.

Javni poziv Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije

Županijska uprava za ceste Zagrebačke županije, Remetinečka cesta 3, Zagreb, kao pravna osoba koja upravlja županijskim i lokalnim cestama cestama na administrativnom području Zagrebačke županije, obavještava nositelje prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištima na kojima je izgrađena županijska cesta Zc 3034, a koja obuhvaća dio katastarske čestice oznake:

. Ko Gostović, kčbr.678 u naselju Banovo
. županijska cesta Zc 3034

o započinjanju postupka evidentiranja nerazvrstanih cesta za zemljišnu knjigu. Za potrebe obavljanja geodetskih poslova izrađuje se snimka izvedenog stanja županijske ceste ZC 3034 i geodetski elaborat izvedenog stanja javnih cesta.

12112020084847