Vijesti

Proglašeni sportaši godine

Domenik Andreić, član Hrvačkog kluba PIK Vrbovec proglašen svečano je proglašen  najboljim  sportašem Vrbovca za proteklu godinu, a tom se titulom u ženskoj konkurenciji ponovo okitila članica Powerlifting kluba „Wild Hogs“ Vrbovec Andrea Petrek.

Ostalim rezultatima Domenik je dodao i 2. mjesto u hrvanju slobodnim načinom na državnom prvenstvu održanom nedavno u Vrbovcu, dok je Andrea nanizala seriju sjajnih rezultata: europska i državna prvakinja (do 63 kg) u bench pressu, rekorderka u 4 discipline, državna reprezentativka itd.

Na svečanom proglašenju najboljih, uoči velikog finala malonogometnog turnira u subotu navečer,  Boris Bolant  je iz ruku gradonačelnika Denisa Kralja primio priznanje za najboljeg sportaša mladeži (Hrvački klub PIK Vrbovec), a u ženskoj konkurenciji nagrada je otišla u ruke mlade Paole Kuten (ŽOK Vrbovec).

Sportske nade su Letizia Šimunec (Taekwondo klub Vrbovec) i Mia Burić (Teniski klub Vrbovec).

Siniša Križan (Powerlifting klub „Wild Hogs“ Vrbovec) je trener, a sportska djelatnica godine je Mirjana Pajvot (Ženski nogometni klub (Vrbovec)

Nogometni klub Vrbovec  primio je nagradu  za najbolju sportsku ekipu (m), a istim se priznanjem okitio i Ženski odbojkaški klub Vrbovec.

Radionica “Izdavanje potvrde o kompetencijama stečenim kroz volontiranje”

Grad Vrbovec u suradnji s udrugom Centar za mlade Križevci organizira radionicu na temu „Izdavanje potvrde o kompetencijama (znanjem, vještinama, iskustvima) stečenim kroz volontiranje“  u petak , 18. siječnja 2019. godine u 14:00 sati u velikoj gradskoj vijećnici. Radionica je namijenjena udrugama koje provode neku vrstu volonterskog programa (civilne udruge, KUD-ovi, nogometaši, vatrogasci).

Potpisivanje ugovora o stipendiranju

Potpisivanje Ugovora učeničkih i studentskih stipendija Grada Vrbovca za školsku odnosno akademsku godinu 2018./2019. održat će se u četvrtak, 3. siječnja u 14:00 sati u Velikoj gradskoj vijećnici Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9.

Stipendisti sa sobom trebaju ponijeti važeću kopiju tekućeg računa, a osobe koje nisu punoljetne (učenici) moraju biti u pratnji roditelja ili skrbnika.