Pravila privatnosti

Pristupom i korištenjem internetskih stranica prihvaćate ova Pravila privatnosti. Grad Vrbovec zadržava pravo izmjena ovih Pravila privatnosti bez prethodne najave. Pristupom i korištenjem stranica suglasni ste da se slažete s takvim izmjenama, te da je upoznavanje s izmjenama isključivo u vašoj odgovornosti.

Opći podaci

Grad Vrbovec zadržava pravo prikupljanja statističkih podataka o korištenju stranica ugrađenih u programskom kodu radi mjerenja, praćenja funkcionalnosti te marketinškog unaprjeđenja, a koji su dostupni preko javno dostupnih i prihvaćenih statističkih alata i internetskih komunikacijskih protokola (Google Analytics).

Pristupom i korištenjem stranica suglasni ste da tehnički podaci dostupni putem preglednika koji koristite mogu biti prikupljeni od strane statističkih i analitičkih alata, te da na vašem računalu mogu biti zabilježeni podatkovni zapisi (“cookies”) namijenjeni boljoj funkcionalnosti stranica.

Osobni podaci

Grad Vrbovec izjavljuje da nema namjeru putem ovih stranica na skriveni način prikupljati bilo kakve osobne podatke korisnika stranica.

Osobni podaci korisnika prikupljeni preko kontaktnih, prijavnih, registracijskih ili drugih interaktivnih obrazaca koji su sastavnim dijelom ovih stranica, prikupljaju se temeljem dobrovoljnog slanja tih podataka od strane korisnika.

Grad Vrbovec izjavljuje da osobni podaci korisnika stranica, prikupljeni na bilo koji način preko funkcija ovih stranica, neće biti prosljeđivani, prodani ili na drugi način stavljeni na raspolaganje trećim osobama, objavljivani ili korišteni na bilo koji drugi način osim za komunikaciju, poslovnu suradnju, interakciju ili pružanje servisa korisnicima koji su podatke dostavili.

Grad Vrbovec odriče se odgovornosti za gubitak, krađu, objavu ili oštećivanje osobnih podataka korisnika stranica u slučaju neovlaštenog upada u programski kôd stranica ili bazu podataka od strane “računalnih pirata”, “hakera”, ili kao rezultat drugih računalnih kriminalnih aktivnosti trećih osoba.