Donacija DM-a vrbovečkim vrtićima

Vrbovec je odnedavno bogatiji za još jednu trgovinu čije je otvaranje ponajviše razveselilo Vrbovčanke, ali i Vrbovčane. Riječ je o DM-ovoj prodavaonici u kojoj su zaposlene četiri prodavačice, a prilikom čijeg su otvaranja mnogi komentirali da će sad konačno biti riješeni njihovi problemi oko rođendanskih i drugih poklona. Razloga za veselje imaju djeca i zaposlenici DV Vrbovec i DV Dobri kojima je DM donirao ukupno 45. 000, kuna.

Simboličan ček donacije primio je zamjenik gradonačelnika Ivica Prelog. Ček je uručila Dijana Košić, područna menadžerica sjeverozapadne Hrvatske DM-a rekavši:

Prigodom otvaranja svake prodavaonice DM-a donacijama se aktivno uključujemo u život lokalne zajednice. Ovoga puta pomažemo djeci nadajući se da ćemo im boravak u vrtiću učiniti ugodnijim.

Sestra Emilija, voditeljica DV Dobri, zahvalila je na donaciji i rekla kako će novcem pokriti troškove izmjene stolarije na njihovom vrtiću. Marica Kuten, ravnateljica DV Vrbovec istaknula je kako će darovanim novcem nabaviti novi namještaj.