Proglašenje najboljih sportaša Grada Vrbovca u 2008. godini

Gradska zajednica športskih udruga Vrbovec je i ove godine nagradila najbolje sportaše u protekloj godini. Svečanost proglašenja organizirana je u pauzi između finalnih utakmica malonogometnog turnira Čedomil Drvenkar. Na početku se je okupljenim u ime grada Vrbovca obratio gradonačelnik Vladimir Bregović. On je čestitao svim sportašima na postignutim uspjesima, zaželio im puno uspjeha i u ovoj godini te istaknuo kako ova gradska vlast itekako brine o sportu a to će nastaviti i dalje.

Uslijedilo je proglašenje najboljih sportaša. Za najboljeg sportaša grada Vrbovca u 2008. godini je proglašen Tomislav Novak, vratar NK Vrbovec, a najbolja sportašica je Valentina Brgles, odbojkašica ŽOK Vrbovec.

U kategoriji mladeži za najboljeg sportaša je proglašen mladi košarkaš Karlo Barukčić, dok je najbolja mlada sportašica Jana Feff, tenisačica Teniskog kluba Vrbovec i članica Teakwondo kluba Vrbovec.

Najbolji trener je Boško Amidžić, trener mlađih uzrasta u NK Vrbovec, a najbolji sportski djelatnik je Davor Lujić, profesor tjelesnog odgoja koji je ranije bio trener mlađih kategorija u NK Vrbovec, a posebno se istaknuo svojim radom s mladim hrvačima u Hrvačkom klubu PIK Vrbovec. Za najbolji sportski kolektivi u protekloj godini je proglašen Streljački klub Trap Vrbovec.

Plakete najboljima uručili su: predsjednik GZŠ Vrbovec i saborski zastupnik Damir Sesvečan, predsjednik Nadzornog odbora GZŠ Vrbovec i zamjenik župana Zagrebačke županije Damir Tomljenović, dopredsjednik GZŠ Vrbovec i predsjednik Gradskog vijeća Dejan Jaić, gradonačelnik Grada Vrbovca Vladimir Bregović te Marija Markić i Juraj Habijanec, članovi Izvršnog odbora GZŠ Vrbovec.

Na kraju je nagrađenima čestitao predsjednik GZŠ Vrbovec i saborski zastupnik Damir Sesvečan. Istaknuo je kako je uvjeren da će im ova priznanja biti poticaj da postignu još bolje uspjehe.

U ime nagrađenih zahvalio je Davor Lujić. Rekao je kako je za postizanje rezultata u bilo kojem sportu potrebno puno rada i odricanja, te da ovakva priznanja puno znače sportašima i potiču ih na daljnji rad.

Svečanost proglašenja najboljih sportaša vodila je Sanja Prijatelj.