Proglašeni najbolji sportaši Vrbovca u 2010. godini

U petak, 25. veljače 2011. dodijeljene su nagrade najboljim sportašima grada Vrbovca u 2010. godini. Na početku su okupljene sportaše i sportske djelatnike pozdravili Damir Tomljenović, zamjenik župana Zagrebačke županije i predsjednik gradske zajednice športskih udruga grada Vrbovca, Vladimir Bregović, gradonačelnik grada Vrbovca te predsjednik županijske zajednica športskih udruga Zagrebačke županije te Rudolf Vujević, zamjenik župana Zagrebačke županije.

Najboljim sportašima u protekloj godini proglašeni su Jasmina Pankretić, odbojkašica u ŽOK Vrbovec te Tin Bregović, hrvač HK PIK Vrbovec. U kategoriji mladeži najbolji sportaši su odbojkašica Antonela Jularić te strijelac Ivan Bastalec. Za najboljeg trenera proglašen je Davor Lujić, trener u Hrvačkom klubu PIK Vrbovec a zaslužni sportski djelatnik za proteklu godinu je Žarko Popović.

Najboljom sportskom ekipom u 2010. godini proglašena je seniorska ekipa Ženskog odbojkaškog kluba Vrbovec dok su najbolja momčad seniori NK Vrbovec. Najboljim sportskim kolektivom proglašen je Teniski klub Vrbovec.

Posebno priznanje posthumno je dodijeljeno nogometašu Miljenku Kovačiću. Priznanje su primili njegovi sinovi.

U ime nagrađenih zahvalio je Žarko Popović. Svečanost je održana u hotelu Bunčić, voditelj je bio Želimir Štefanović a za dobro raspoloženje pobrinuo se tamburaški sastav ''U dobrom društvu“