Dodijeljene nagrade grada Vrbovca

Odbor za dodjelu nagrada i priznanja Grada Vrbovca na sjednici održanoj 18. svibnja 2011. godine, utvrdio je prijedlog odluke o dodjeli Godišnjih nagrada Grada Vrbovca za 2010. godinu te nagrade za životno djelo. Taj prijedlog prihvatilo je Gradsko vijeće grada Vrbovca na sjednici održanoj 7. lipnja 2011. godine.

Godišnje nagrade za 2010. godinu dobili su:

Dominik Tomičević – za društveni angažman i doprinos, kao i za iznimne rezultate postignute na znanstvenim poljima.

Udruga žena Preslica – Poljana – za uspješno pridonošenje očuvanju kulturne baštine i sela, njegovanju tradicijskih običaja te promociju Grada Vrbovca.

Vladimir Jagatić – za izrazito zalaganje u humanitarnom radu kao višestruki darivatelj krvi te za doprinos ostvaren aktivnim sudjelovanjem u brojnim udrugama i društvima na području Grada Vrbovca.

Klapa „Zrinski“ – za uspjehe postignute na raznim pjevačkim natjecanjima te za doprinos putem nastupa i izričaja u promoviranju ljepote, običaja i kulture vrbovečkog kraja.

DVD ''Lonjica'' – povodom 80-te obljetnice kontinuiranog rada, požrtvovnosti i nesebičnog odricanja vremena za uspješno obavljanje djelatnosti Društva.

Damir Juršetić – vinogradar iz Vrbovca, za uspješnu i nagrađivanu proizvodnju vina, kao i za doprinos razvitku sela te poljoprivrednih i gospodarskih djelatnosti na području Grada Vrbovca.

OPG Jasna Šmida – obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Jasna Šmida iz Vrbovca, za uspješno razvijanje poljoprivrednih kultura i djelatnosti te za promicanje i unapređenje razvoja stočarstva i mljekarstva na području Grada Vrbovca.

VUM – Vrbovečka udruga mladih, povodom 10-te obljetnice izuzetnih dostignuća u unapređenju životnog i radnog okoliša putem širokog spektara volonterskih programa i projekata u cilju pridonošenja kvalitetnijeg kulturnog života Grada Vrbovca.

dr. Zvonimir Zoger, Zdravstvena ambulanta Lonjica – za iznimno zalaganje i predanost u profesionalnom radu, kao i za nesebičan trud i aktivno sudjelovanje u brojnim klubovima i udrugama na području Grada Vrbovca.

Ženski odbojkaški klub „Vrbovec“ – ponajboljem ženskom športskom kolektivu za izvanredne uspjehe postignute na brojnim natjecanjima te za višestruki doprinos u razvijanju športske kulture Grada Vrbovca.

Nagradu za životno djelo dobio je Zvonimir Kolmanić – za izvanredan dugogodišnji športski doprinos te potpunu predanost u ostvarivanju i nastojanju razvitka šaha i hrvanja na području Grada Vrbovca. Nagrade su im uručili gradonačelnik Vladimir Bregović i predsjednik gradskog vijeća Tihomir Antolković. U ime nagrađenih zahvalio je Zvonimir Kolmanić