Projekt IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika

Zagrebačka županija u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb provodi projekt IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika.

 

Pozivamo poduzetnike da dođu u srijedu, 24. veljače 2016. u 13,00 sati u veliku dvoranu Obrtničke komore Zagreb u Ilici 49 gdje se održava druga konferencija u sklopu projekta IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177). Na konferenciji će biti predstavljene provedene aktivnosti i dosadašnji rezultati projekta, od čega je najvažnija izrada interaktivne baze podataka koja će omogućiti bolju komunikaciju između poduzetnika/obrtnika i potpornih institucija.

 

Također, ovim putem pozivaju se sva Udruženja obrtnika i poduzetnici/obrtnici da sudjeluju u projektu/anketiranju i tako doprinesu boljoj komunikaciji između poduzetnika i poduzetničkih potpornih institucija, obrazovnih ustanova, jedinica regionalne i lokalne samouprave, ali također i među poduzetnicima i obrtnicima s ciljem poticanja suradnje i razvoja poduzetničke kulture u društvu.

 

Pozivnica