Natječaj Zagrebačke županije vrijedan 2,3 milijuna kuna

Zagrebačka županija objavila je Javni natječaj za dodjelu dva milijuna i 300 tisuća kuna za financiranje programa i projekata zdravstvenog, socijalnog i humanitarnog značaja na području Zagrebačke županije u 2016. godini.

Prijaviti se mogu udruge i druge neprofitne organizacije te ustanove čija je djelatnost briga za djecu s posebnim potrebama, a čiji je osnivač Republika Hrvatska ili jedinice lokalne samouprave na području Zagrebačke županije. Programi moraju biti namijenjeni stanovnicima Zagrebačke županije te biti besplatni za korisnike. Provođenje projekta ne smije trajati dulje od 12 mjeseci te se mora jasno odrediti područje provedbe i ciljane skupine korisnika.

Od posebnog interesa za Zagrebačku županiju su programi i projekti koji se odnose na zdravstvene, socijalne i humanitarne, programe i projekte, zatim za branitelje Domovinskog rata, za brigu za umirovljenike i osobe starije životne dobi te u području zaštite od nasilja u obitelji.

Prijave se podnose do 29. ožujka ove godine, a više informacija možete pronaći na internetskoj stranici Zagrebačke županije.