Javni poziv za zapošljavanje osoba za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi u osnovnim školama Grada Vrbovca – partnerima u projektu “Korak uz korak”

Grad Vrbovec je podnesenim projektnim prijedlogom „Korak uz korak“ u okviru instrumenta „ Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, faza II“ osigurao sredstva za rad 10 pomoćnika u nastavi za školsku 2016./2017. godinu koji će raditi sa 10 učenika s teškoćama u razvoju.

 

Partneri na projektu su I. osnovna škola Vrbovec, II. osnovna škola Vrbovec i Razvojna agencija Grada Vrbovca.

 

Potpisivanje Ugovora u okviru Poziva dodjele bespovratnih sredstava iz Europskog socijalnog fonda (ESF), Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., održati u utorak 30. kolovoza 2016. godine u 10.00 sati u Konferencijskoj dvorani Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

 

Projekt se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda (ESF-a), Državnog proračuna Republike Hrvatske i proračuna Grada Vrbovca. Ukupan iznos projekta je 390.453,38 kuna od čega bespovratna sredstva iznose 359.216,38 kuna.

 

Javni poziv – pomoćnici u nastavi