Uručena donacija Centru Stančić

U sklopu ovogodišnje manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ bila je priređena i humanitarna akcija za pomoć Centru za rehabilitaciju „Stančić“. Prilikom degustacije PIK-ove mortadele teške 120 kg posjetitelji su donirali dobrovoljne priloge a za svaku kunu PIK je uplatio još jednu kunu.

Donacija je uručena u četvrtak, 1. rujna 2011. godine u uredu gradonačelnika u Vrbovcu gdje su se okupili predstavnici centra Stančić, PIK-a Vrbovec i Turističke zajednice grada Vrbovca.

Okupljene je najprije pozdravio gradonačelnik Vladimir Bregović, koji je ujedno i predsjednik Turističke zajednice grada Vrbovca. Zahvalio je svim organizatorima manifestacije na trudu, a posebno je zahvalio glavnom sponzoru PIK – Vrbovcu na potpori manifestaciji i ovoj hvale vrijednoj manifestaciji.

U ime PIK-a Vrbovec okupljenima se obratio direktor marketinga Gašpar Novak, istaknuvši kako mu je posebno drago što je PIK sudjelovao u ovoj humanitarnoj akciji te na taj način pomogao onima kojima je pomoć najpotrebnija. PIK je ovom akcijom Centru Stančić donirao 10.000 kuna, a gospodin Novak je predstavnicima centra uručio i prigodne poklone kao znak pažnje.

Ravnatelj Centra Stančić, Ivan Vrgoč zahvalio je u ime centra . On je rekao kako će im ova sredstva jako dobro doći za opremanje centra te je gospodinu Novaku uručio zahvalnicu. Također je naglasio kako Centar Stančić ima dobru suradnju s gradom Vrbovcem te izrazio nadu kako će se ta suradnja i nastaviti.

Ana Bakar, direktorica ureda Turističke zajednice također je zahvalila PIK-u što se uključio u ovu humanitarnu akciju te predstavnicima PIK-a i Centra Stančić uručila prigodne poklone.