Uspješno provedena humanitarna akcija

U Vrbovcu je 16. prosinca 2012. održana je božićna humanitarna akcija Katoličke malonogometne lige župe Sv. Vida. U dvorani II. osnovne škole okupilo se oko 600 gledatelja. Rezultati su ovaj put ostali u drugom planu. Akcijom je prikupljeno 35 kilograma slatkiša, 12 vreća (od 125 litara) igračaka, jedna vreća odjeće i komplet dječje posteljine.

Vrhunac večeri dogodio se u trećoj minuti treće utakmice večeri u oko 21 sat kada je počela «kiša» plišanih igračaka kojima su gledatelji zatrpali parket, a utakmica je prekinuta na desetak minuta kako bi se sve igračke pokupile sa parketa.

Paketi će biti podijeljeni u zajedničkoj akciji «Badnjak prije Badnjaka» u ulici Matije Gupca u petak, 21. prosinca. Također, izaslanstvo lige s vrbovečkim župnikom vlč. Zoranom Grgićem posjetiti će nekoliko obitelji te im odnijete darove zajedno s paketima koje je darovao PIK-a Vrbovec.

Budući da je akcija nadmašila sva očekivanja, dio igračaka bit će doniran i dječjim vrtićima i domovima u Vrbovcu i okolici. KMNL župe Sv. Vida Vrbovec na čelu s voditeljom Ivanom Jakićom i župa Sv. Vid Vrbovec zahvaljuju svim ljudima dobre volje!