„Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu“

„Hrvatska gospodarska komora i Hrvatski zavod za zapošljavanje u susret poduzetništvu“, naziv je prezentacije koju će danas u Vrbovcu održati predstavnici Komore u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnim uredom Zagreb, gradskim upravama i Zagrebačkom županijom.

Poslodavcima i svim zainteresiranima prezentacijom će se predstaviti usluge i aktivnosti Hrvatske gospodarske komore, mogućnosti korištenja EU fondova za poduzetnike te programi Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR), mjere aktivne politike zapošljavanja iz nadležnosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i potpore Zagrebačke županije za poduzetnike.

Prezentacije se organiziraju s ciljem upoznavanja članica i zainteresiranih s uslugama HGK, posebno novima (Poduzetnik – izvoznik, Moj EU projekt vaučer, Tenderi, mobilni timovi), s uvjetima i načinima korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja koje se provode u 2015., kao i dobivanja informacija o konkretnim potporama HBOR-a i Zagrebačke županije za poduzetnike.

 

Prezentacija kreće u 13 sati u Gradskoj vijećnici, a namijenjena je poduzetnicima, obrtnicima, nezaposlenima, udrugama, predstavnicima medija i ostaloj zainteresiranoj javnosti.