Ljepota u ženi

{gallery}ljepotauzeni0:::0:0{/gallery}

‘Ljepota u ženi’ je projekt koji je osmislila nasa članica Ivančica Komerički. Cilj projekta je da svake godine predstavimo stvaralaštvo jedne ili više članica naše udruge. Dajemo mogućnost i svim našim članicama da same osmisle i predstave svoj rad, kako i rad ostalih članica u krugu, te cijelog kruga.

Na taj način smo krenuli prije tri godine. Ivančica je predstavila moje kreativno stvaralaštvo pod nazivom ‘Od školskog naukovanja do modnih kolekcija.

Prekrasno je iskustvo kada vam netko priredi program o vašem kreativnom radu. Potaknuta tim iskustvom, prošle godine pripremila sam prezentaciju naše Ruže Rosi i njenog pjesničkog stvaralaštva.

Ove godine, naša članica Marina Mužar je osmislila program, te će ga uz zajednički rad ostalih članica i predstaviti. U suradnji sa gospođom Sanjom Prijatelj, ovogodišnja Ljepota u ženi pod nazivom ‘U zajedničkom plesu života’ održat će se u ponedjeljak, 21. ožujka u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec s početkom u 19 sati.

Pozivamo vas, pridružite nam se i tako podržite našu želju da poboljšamo kvalitetu života sredine u kojoj živimo, “U zajedničkom plesu života”

Predsjednica udruge Lidija Šustek