Sufinanciranje prijevoza učenika i studenata u 2018./2019. godini

Ostvarivanje prava na sufinanciranje prijevoza učenika srednjih škola i redovnih studenata u školskoj, odnosno akademskoj godini 2018./2019. ostvarivati će se temeljem godišnjih potvrda koje se mogu preuzeti počevši od utorka 28. kolovoza 2018. godine u Službi za opće poslove Grada Vrbovca, Trg Petra Zrinskog 9/I, Vrbovec, radnim danom od 07.00 do 15.00 sati.

Za dobivanje potvrde potrebno je priložiti:

Učenici:

  1. Od strane pripadajuće školske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u novu školsku godinu
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

Studenti:

  1. Od strane pripadajuće akademske ustanove ovjerenu potvrdu o upisu u akademsku 2018./2019. godinu*
  2. Dokaz o prebivalištu koje se dokazuje preslikom važeće osobne iskaznice ili uvjerenjem o prebivalištu, ne starije od mjesec dana (MUP)

*Redovni studenti kojima tek slijedi upis u novu akademsku godinu dužni su dostaviti potvrdu o upisu najkasnije do 30. listopada 2018. godine. Studentima koji do tog datuma ne dostave važeću potvrdu ukinuti će se pravo na sufinanciranje.

Iznos za sufinanciranje učenika srednjih škola i redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Vrbovca ostaje isti kao i prošle godine i iznosi do 100,00 kuna mjesečno za korištenje javnog prijevoza željeznicom ili autobusom.