Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju

Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a danas je na svojoj internetskoj stranici objavilo Javni poziv za dostavu ponuda vlasnika stambene jedinice za stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine u pojedinačnom smještaju.

Ponuditelj stambene jedinice može predati obrazac “Ponuda smještaja za raseljene osobe” svakog radnog dana na adresi Trg Petra Zrinskog 9, 10340 Vrbovec od 7 do 15 sati, a detaljne upute o načinu prijava nalaze se ovdje.

Osoba koja nudi stambeno zbrinjavanje raseljenih osoba iz Ukrajine uz ispunjeni obrazac mora priložiti dokaz o vlasništvu stambene jedinice: izvadak iz zemljišne knjige ili izvadak iz knjige položenih ugovora, a ako se radi o više suvlasnika na nekretninu izjavu drugog/ih suvlasnika za sklapanje ugovora o ustupu.

Vlasnik stambene jedinice upoznaje lokalni stožer civilne zaštite s namjerom davanja ponude SJ, od istih traži provjeru adekvatnosti stambene jedinice te izdavanje potvrde stožera da stambena jedinica ispunjava uvjete iz ponude.

Nakon prikupljene dokumentacije, ispunjeni Obraza s pripadajućom dokumentacijom vlasnik SJ dostavlja Ravnateljstvu civilne zaštite MUP-a na adresu Nehajska 5, 10000 Zagreb ili e-mail adresu pojedinacni.smjestaj@mup.hr